Hallo allemaal,

Ik ben Wesley de Haas en ik ben lid van de Jong Oranje selectie. Hiervoor train ik veel , moet ik veel reizen en moet ik allerlei turnmaterialen aanschaffen. Daar heb ik veel geld voor nodig om dit alles te kunnen financieren, vol te kunnen blijven houden en me verder te kunnen ontwikkelen in mijn turncarrière.
Via Talentboek kunt u mij helpen met het doneren van geld om zo mijn droom en passie te kunnen verwezenlijken. Ik heb hiervoor een officiële NOC*NSF internationaal talent status.Talentboek is een website voor crowdfunding. Het is het podium waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs. Sporten op topniveau kost namelijk veel geld. Met talentboek kunt u ervoor zorgen dat de talentvolle sporters financieel geholpen worden om zo de top te kunnen bereiken. U kunt daar een bijdrage aan leveren. Dit kan al met een kleine financiële bijdrage. Wanneer u doneert aan een sporter zal 100% van deze donatie worden uitbetaald aan de sporter. Sporters kunnen via talentboek hun doelen presenteren en hierdoor geld proberen in te zamelen om zo hun doel te kunnen bereiken.  

Bij een donatie van een bedrag wil ik graag  een tegenprestatie leveren. Dit kan zijn: website vermelding: het logo van uw bedrijf op mijn site of een kaart met foto en handtekening van mij.

Mijn doel voor dit jaar is het JEK 2018
in Glasgow.

Hiervoor had ik een crowdfunding doel opgezet.

Wilt u mij sponsoren??

Klik dan op  Mijn Donatie

"Met Talentboek willen we zorgen dat de talenten geholpen worden om de top te halen en u kunt daar aan bijdragen" !
Hoe leuk is het als het talent dat u ondersteunt uiteindelijk doorbreekt?

Klik op het logo om naar
de talentpagina van Wesley te gaan!!

 

error: Content is protected !!